Aanmeldings- en Betalingsvoorwaarden

Aanmeldingsvoorwaarden

Je kunt je aanmelden per e-mail of met behulp van het aanmeldingsformulier.

Betalingsvoorwaarden

Voor de wekelijkse cursussen en dansdagen

Bij annulering binnen drie weken voor aanvang van de cursus of dansdag wordt het hele bedrag in rekening gebracht.Bij annulering vůůr 3 weken voor aanvang van de cursus of dansdag worden Ä 15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Voor een weekend

Bij afmelding binnen vier weken voor aanvang van het weekend worden het volledige bedrag en de verblijfskosten in rekening gebracht. Als er een wachtlijst is voor het betreffende weekend worden geen cursuskosten en verblijfskosten in rekening gebracht, echter wel Ä 15,- administratiekosten.

Voor het basiscursus

De termijnen horen bij elkaar en kunnen niet afzonderlijk gevolgd worden. Je verplicht je om het volledige cursusbedrag te betalen.
Bij afmelding binnen acht weken voor aanvang van de eerste termijn is men verplicht het cursusgeld te betalen, en worden de verblijfskosten in rekening gebracht indien het centrum dat verlangt. Als er een wachtlijst is voor het betreffende weekend worden geen cursuskosten en verblijfskosten in rekening gebracht, echter wel Ä 50,- administratiekosten

Voor de opleiding

Bij afmelding binnen acht weken voor aanvang van het eerste weekend van het eerste jaar is men verplicht het cursusgeld te betalen, en worden de verblijfskosten in rekening gebracht indien het centrum dat verlangt. Als er een wachtlijst is voor het betreffende weekend worden geen cursuskosten en verblijfskosten in rekening gebracht, echter wel € 50,- administratiekosten.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden

Bij aanmelding vraag ik ook altijd of u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
<< terug naar aanmeldingsformulier <<